zondag 16 oktober 2011

Casablanca vrijdag 14-10-2011



Wat is het jammer, nu we goed op dreef zijn, om vandaag alweer te evalueren en de laatste zaken door te spreken met de CP-ers en met Kamal de directeur.
Bij de evaluatie met de CP-ers kwam naar voren dat zij tevreden zijn over onze praktische aanpak van zaken. Ze zijn van plan te gaan werken met de leerkrachten per bouw zoals wij dat deze week deden. Het door de CP-ers bedachte actieplan voor dit schooljaar was een goed uitgangspunt en bracht veel zinvolle discussie te weeg. Said de dove gymleerkracht die in november mee gaat naar Nederland schoof aan om de wensen door te spreken voor het bezoek. Het was goed om de referentiekaders ten aanzien van verwachtingen vanuit de verschillende culturen wat op elkaar af te stemmen.
Na een heerlijke couscousschotel, gevolgd door Marokkaanse thee met koekje konden we onze laatste middag starten. Bij de bespreking met Kamal merken we dat hij al veel verder vooruit denkt en graag wil dat de CP-ers zich goed gaan redden in de nieuwe school en zorgstructuur. Iedereen is zoekende naar de nieuwe verdeling van verantwoordelijkheden en takenpakketten binnen de school.
Met zijn allen op het schoolpleintje om foto’s te maken ter afscheid.
Met zakken vol granaatappels en Marokkaanse koekjes verlieten we de school.
Tahar, Riet en Mirjam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten