zaterdag 24 maart 2012

Slotconferentie

24 maart 2012..... Hotel Idou.......

Collega's van AMES, een groot aantal NGO's, vertegenwoordigers van dovenorganisaties, het Marokko Fonds, Maria Brons van Kentalis internationaal en de Matra projectgroep van Auris zijn bijeen om de resultaten van drie jaar hard werken met elkaar te delen, successen te vieren en vooruit te blikken naar de toekomst.

Auris is helaas niet compleet. Tahar Mekkaoui, onze Tahar kan door een kop-staart botsing geheel buiten zijn schuld, niet aanwezig zijn. Ahmed Larouz belde Tahar staande de bijeenkomst en hij kreeg van de 80 aanwezigen bijna een staande ovatie. Alle Matra-partners wensen Tahar een spoedig herstel toe.

Over een uur gaat de Auris projectleider, Peter Strating de z.g toolkit toelichten. Alle modules die de afgelopen drie jaar ontwikkeld zijn, komen hiermee beschikbaar voor het Marokkaanse dovenonderwijs. Met de vijf modules die het Marokko Fonds voor capaciteitsversterking heeft ontwikkeld is het een zeer compleet overdrachtsdocument geworden. Ben benieuwd hoe hier vandaag op gereageerd gaat worden.

Theo van Munnen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten